Arbetsledare/Platschef

Som arbetsledare/platschef är du den som driver och ansvarar för arbetena tillsammans med medarbetare och underentreprenörer. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och tillsammans med närmaste chef ansvarar du för planering, produktion och samordning av projektet. Som person har du en utpräglad serviceanda, stort engagemang och har ett strukturerat arbetssätt samt god kommunikationsförmåga. Körkort minst klass B krävs.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete i ett familjärt företag med god ekonomi och stabil kundkrets. Vår målsättning är att du ska trivas i vårt arbetslag och vara vår kollega för lång tid framöver.

Är du intresserad, skicka in ditt CV och ett personligt brev till Göran Martinsson, goran.martinsson@road.nu

Välkommen med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Foto: Ruthie