Arbetschef

Som arbetsledare är du den som leder, driver och ansvarar för arbetena tillsammans med medarbetare och underentreprenörer. Du leder arbetet och tillsammans med platschef ansvarar du för beräkningar, produktion och samordning av projekten.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för Ledning och uppföljning av specifikt arbetschefsområde.
  • Styrande arbete med mål- och handlingsplaner inom, strategi, marknad, ekonomi, personal.
  • Expandera och utveckla affärer i samråd med VD
  • Vara ansvarig för arbetschefsområdets lönsamhet och för att fastställd budget och planer, enligt årlig överenskommelse med VD, verkställs.
  • Säkerställa att erforderliga medarbetarsamtal/lönesamtal genomförs i arbetschefsgruppen.

Dina egenskaper
Du gillar att ta ansvar och har ett strukturerat arbetssätt. Du tar många egna initiativ och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Som person är du rak & ärlig, och har lätt för att samarbeta med många olika människor och kompetenser. Du är stöttande och coachande, men kan också ställa krav. Du skapar en god arbetsmiljö och teamkänsla och vill få dina medarbetare att växa och själva ta ansvar. Som person har du en utpräglad serviceanda, stort engagemang och har ett strukturerat arbetssätt samt god kommunikationsförmåga.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har en Högskoleutbildning och/eller flerårig yrkeserfarenhet inom branschen. Har tidigare erfarenhet av Arbetschefsrollen eller lång erfarenhet av Platschefs rollen med personal och budgetansvar. Samt att du har en god marknadskännedom och är väl förtrogen med branschens regelverk.

Du behöver ha gedigen erfarenhet av anläggningsbranschen inom väg, bro betong och berg och vara en erfaren ledare. Du behöver ha goda kunskaper i AMA, och AB04, samt ha B körkort. Viktigt att du talar och skriver på svenska. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av vägprojekt för Trafikverket.

Vårt erbjudande
Som arbetschef hos oss kommer du att växa som yrkesperson och ledare. Hos oss får du möjlighet att arbeta med avancerade och utmanande projekt i en stöttande miljö och vi uppmuntrar och guidar dig om du vill göra karriär inom bolaget och koncernen.

Vi vill också att du som person ska trivas hos oss och känna gemenskap med dina arbetskamrater. Vi är ett familjeföretag och strävar efter en rak och öppen kommunikation, med värme och omsorg!

Är du intresserad, skicka in ditt CV och ett personligt brev till Göran Martinsson, goran.martinsson@road.nu